KÖLTÖZTETÉS – FUVAROZÁS – GÉPSZÁLLÍTÁS – IRATSZÁLLÍTÁS

Bútorszállítás

BútorszállításKöltözés vagy vásárlás során a legnagyobb kérdés a bútorszállítás megoldása. A legtöbb esetben saját magunk nem rendelkezünk a bútorszállításhoz szükséges, megfelelő méretű gépjárművel. Ha a szerencsések közé tartozunk, akkor ismeretségi körünkben találhatunk olyan személyt, aki rendelkezik a bútorszállításhoz szükséges járművel. Azonban az emberek többsége nem rendelkezik ilyen ismerőssel, vagy ha még is, nem biztos, hogy pont ráér.

De a bútorszállítást meg kell oldani, nem marad tehát más megoldás, mint a bútorszállító felkeresése.

Milyen bútorszállítót fogadjunk föl? Mennyibe fog kerülni a bútorszállítás? Mikor ér rá leghamarabb? Csak a bútorszállítást végzik el, vagy a rakodást is, illetve a bútorszerelést?

És még számtalan kérdést fel lehetne sorolni, ami a megfelelő bútorszállító kiválasztásakor felmerülhet.

Vállalkozásunk ezen kérdésekre választ adva, több éves gyakorlattal végzi el a bútorszállítással járó feladatokat.

Milyen bútorszállítót fogadjunk föl?

Inkább azt a kérdést tegyük fel magunknak, hogy hogyan válasszuk ki a megfelelő bútorszállítót?

Az egyik legfontosabb tényező a megfelelő gépjármű biztosítása. Cégünk a saját gépjármű parkján kívül, az alvállalkozóin keresztül a gépjárművek széles skáláját biztosítja a bútorszállítás során.

Mennyibe fog kerülni a bútorszállítás?

Az alapdíjakon felül általában különböző díjszabásokon alapuló kilométer díjakat szoktak még felszámolni.

Vállalkozásunk díjszabásait az igénybe vett szolgáltatások mértékéhez szabja, melyek így mindenki számára megfizethetővé válnak.  Variálható szolgáltatási területeink lehetővé teszik, hogy az ügyfél a költségvetésének megfelelően vegye igénybe szolgáltatásainkat és fizessen csak azért, amit kért.

Csak a bútorszállítást végzik el, vagy a pakolást is?

Megrendelői igények alapján vállaljuk a bútorszállítást, pakolással vagy pakolás nélkül.

Ügyfeleink azonban nem csak az egyszerű bútorszállítási szolgáltatásunkat vehetik igénybe, munkatársaink szakmai hozzáértésének és kiterjedt alvállalkozói hálózatunknak köszönhetően biztosítjuk a nehéz és nagyméretű bútorok szállítását, illetve kívánság szerint a szükséges bútorszerelést is elvégezzük