KÖLTÖZTETÉS – FUVAROZÁS – GÉPSZÁLLÍTÁS

Költöztetés csomagolással

Költöztetés csomagolássalA költöztetés velejárója a csomagolás, mely sok esetben még nagyobb terhet ró a már így is stresszes költözőkre. Persze van, hogy a csomagolás élvezetes időtöltéssé válik, amikor kezünkben tartjuk az épp szívünknek kedves tárgyat, az emlékek sora kellemes érzéssel tölt el minket. A legtöbb esetben azonban csak a stressz és a kapkodás jut a költözők részérül.

„Elpakoltad már a ruháidat? A drága teáskészletet ugye több réteg papírba csomagoltad? Vigyázz arra vázára, ajándék volt!”

És biztos, hogy most mindenkinek eszébe jutott már néhány mondat, ami a kelleténél nagyobb hangerővel hangzott el a költöztetés során.

Ugye Ön sem szeretné ezt újra meg újra átélni minden egyes költöztetés alkalmával?

Cégünk az igényeknek megfelelően bővítette ki szolgáltatási körét és vállalja el a költöztetést csomagolással együtt. A megfelelő munkaerő kapacitásunk lehetővé teszi, hogy megrendelőink számára  több, csomagolással foglalkozó kollégát bocsássunk rendelkezésre.

A költöztetés csomagolással szolgáltatásunk töretlen népszerűségnek örvend megrendelőink körében, mivel kollégáink nem csak a szállítás és a pakolás kellemetlenségeit veszi le a költözők válláról, hanem a be- és kicsomagolás terhét is.

Vállalkozásunk azonban nem csak a magánszemélyek számára biztosítja a költöztetést csomagolással, hanem ezen szolgáltatásunk igénybe vehető még:

  • az iroda költöztetés,
  • az irattár költöztetés
  • a könyvtár költöztetés,
  • és a nemzetközi költöztetés alkalmával is.

Igényelje Ön is a költöztetés csomagolással szolgáltatásunkat és feledkezzen meg az idegesítő kérdésekről, a kapkodásról és a stresszről.