KÖLTÖZTETÉS – FUVAROZÁS – GÉPSZÁLLÍTÁS – IRATSZÁLLÍTÁS

Zongora szállítás

Zongora szállításA speciális fuvarozása feladatatok közé tartozik a zongora szállítás lebonyolítása. A zongora szállítás bonyodalom menetes biztosítása megfelelő szakértelmet kíván, ugyan is a zongora a súlyából (akár fél tonnát is meghaladó össztömeg) adódóan már nem a könnyen szállítható berendezések közé tartozik. Valamint maga a hangszer szerkezete, és annak értéke is megköveteli a 100 %-os precizitást és figyelmet a zongora szállítása során. Továbbá aszimmetrikus alakja, sérülékeny külső váza és a bonyolult belső mechanikai szerkezete nehezíti meg a zongora szállítást.

Munkatársaink szakmai felkészültségének és professzionális technikai hátterünknek köszönhetően garantáltan sérülés és bonyodalommentesen biztosítjuk a zongora szállítását.

Kollégáink nagy gyakorlata garancia arra, hogy a zongora szállítást követően hangszerét ugyan olyan állapotban kapja vissza, mint ahogy azt ránk bízta.

A zongora szállítást végző szakmai csapatunk nem hátrál meg néhány emelt láttán, számunkra nem okoz problémát a lift esetleges elromlása vagy a csigalépcsők megjárása sem. Munkatársaink minden helyzetben képesek biztosítani a zongora biztonságos mozgatását és szállítását is.

Miért minket válasszon, ha zongora szállításról van szó?

 • Variálható szolgáltatási területeink lehető teszik, hogy minden megrendelőnk az igényeinek megfelelő szolgáltatásokért fizessen csak. Ügyfeleink egyedülálló módon igényelhetik:
  • csak a zongora szállítás biztosítását
  • vagy teljes körű szolgáltatásként, a zongora szállítás mellet a hangszer mozgatását.
  • Magas fokú precizitás.
  • Professzionális technikai háttér.
  • Nonstop zongora szállítás.