KÖLTÖZTETÉS – FUVAROZÁS – GÉPSZÁLLÍTÁS – IRATSZÁLLÍTÁS

Költöztetés

KöltöztetésÉletünk során többször jön el az a pillanat, amikor életterünket különböző okoknál fogva le kell cserélnünk, költöztetést kell lebonyolítanunk. Rohanó és gyakran változó életmódunk velejárója lett a például munkahelyváltással járó albérletből albérletbe történő költöztetés, esetleg az újdonság varázsa vagy a család bővülése miatt szükségessé vált költöztetés . Előbbi már bevett nyugati szokás, mely hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend, leginkább a fiatalság körében.

Azonban szüleink és nagyszüleink számára a költöztetés inkább egy teher, melynek során a megszokott, akár egy egész életet felölelő lakhelytől kell megválni. Ilyenkor nem csak a bútorok és az egyéb tárgyak elcsomagolása jelenhet problémát, de szó szerint egy egész élet dobozolása is komoly traumát eredményezhet.

Nagycsalád esetén, ahol kisgyermekek is részt szeretnének venni egy ilyen különleges élményben, a jól szervezett költöztetés már igazi kihívássá válik.

Kijelenthetjük tehát, hogy a költöztetés soha nem egy egyszerű feladat, bármennyire mobilisak is vagyunk, de a szervezettség  mértékétől függően gyorsan és könnyedén lebonyolíthatjuk.

Nincs ideje vagy kedve a költöztetés terhével foglalkozni? Gyermekei inkább csak hátráltatják a gyors költöztetés lebonyolításában?  

Vállalkozásunk a költöztetés területén igyekszik minden egyes ügyfél válláról levenni azt a terhet, ami a költöztetés alatt nehezedik rá, és a költöztetés befejezése után gondok nélkül élvezhesse az új helyre való megérkezést.

Miért minket válasszon, ha költöztetésről van szó?

  • gyors és alapos munkavégzés
  • hatalmas tapasztalat, udvarias, megbízható kollégák
  • megfelelő technikai háttér és csomagolás  biztosítása
  • teljes körű szolgáltatás és ügyintézés

Jól szervezett munkatársaink a költöztetés során minden egyes apró részletre figyelnek.

Ügyfeleink kéréseinek megfelelően kollégáink biztosítják a fuvarozást, a csomagolást, és a kipakolást is. A megrendelői igényeknek megfelelően munkatársaink akár egy teljes élet elcsomagolását is nagy alaposság és hozzáértéssel végzik el.