KÖLTÖZTETÉS – FUVAROZÁS – GÉPSZÁLLÍTÁS – IRATSZÁLLÍTÁS

Irattár költözetés

Irattár költözetésHazánk törvényei az egyes vállalkozásokat, és intézményeket a különböző dokumentációk évekig tartó őrzésére és tárolására kötelezi. A legtöbb esetben ezen dokumentumok tárolásának módját belső szabályzat határozza meg, mely általában egy tűzbiztos irattár meglétét köti ki.

De az évek során, a működésből adódóan a tárolandó dokumentumok száma folyamatosan nő, a tárolásra alkalmas hely pedig csökken. Azonban a tárolásra vonatkozó szabályozások egyértelműen fogalmaznak arról, hogy az irattár maximális telítettsége mekkora lehet.

Ennek elérése után a legtöbb esetben irattár költöztetésre van szükség, persze nem csak a maximális helykihasználtságból adódóan válhat szükségessé egy irattár költöztetésére.

Bár az irattár költöztetés hasonló egy irodaköltöztetéshez, azonban a csomagolás-dobozolás és a rakodási területén kiemelkedően fontos a magas fokú precizitás. Az egyes dokumentációk elvesztése, vagy rossz helyre történő elhelyezése ugyanis kellemetlen következményekkel járhat.

Ugye Ön sem szeretné, ha a fontos iratai eltűnnének?

Vállalkozásunk ezt a magas fokú precizitást biztosítva látja el az irattár költöztetésével járó feladatokat.

Munkatársaink megrendelőink egyéni igényei alapján, az irattár költöztetése során rendkívüli alapossággal látják el a csomagolási és rakodási feladatokat.

Ügyfeleink az összeválogatható szolgáltatásainknak köszönhetően a számukra leginkább megfelelő szolgáltatásokat vehetik igénybe, lehetőség szerint a saját költségvetésük rugalmasságának megfelelően.

Milyen variálható szolgáltatások vehetőek igénybe az irattár költöztetése során?

  • csomagolás
  • fuvarozás
  • rakodás

Miért minket válasszon az irattár költöztetésének lebonyolításához?

  • több éves tapasztalat
  • variálható szolgáltatási területek
  • költségkímélő árak
  • gyors és pontos munkavégzés