KÖLTÖZTETÉS – FUVAROZÁS – GÉPSZÁLLÍTÁS – IRATSZÁLLÍTÁS

Műtárgyszállítás

MűtárgyszállításMinden szállítás esetében fontos a precizitás és az óvatosság. De ezen képességek megléte a műtárgyszállítás során még inkább előtérbe kerülnek. Ugyanis egyetlen óvatlan pillanat elegendő ahhoz, hogy a műtárgyszállítás során visszafordíthatatlan, hatalmas keletkezzen.

A műtárgyszállítás során azonban nem csak a precizitásra és a magas fokú óvatosságra van szükség, a műtárgyszállítás feladatát ellátó járműveknek a legmagasabb műtárgyvédelmi előírásoknak is meg kell felelnie. További speciális követelmény még a megfelelő csomagoló anyag biztosítása.

Miért szükséges a speciális csomagolóanyag megléte a műtárgyszállítás során?

A kényes műtárgyak biztonságos szállításának alapfeltétele, a lehető legkisebb változással járó környezet biztosítása. Ezt leginkább a speciális csomagolóanyagokkal tudjuk biztosítani, melyek az optimális páratartalmon és hőmérsékleten kívül a tűzállóságot és vízállóságot is biztosítják.

Vállalkozásunk a műtárgyszállítás minden egyes követelményét maradéktalanul látja el, így biztosítva megrendelői számára az új helyre elszállított műtárgyak hosszú időn át tartó csodálást.

Munkatársaink szakmai felkészültsége, tapasztalata, valamint professzionális technikai felszereltségünk és persze az évek során kiépített, megbízható partneri kapcsolataink jelentik a garanciát a gondos, jól meg tervezett műtárgyszállításra.

Cégünk a műtárgyszállítás lebonyolítása mellett vállalják a műtárgyak gondos elcsomagolását, mozgatását és persze kicsomagolását is. Variálható szolgáltatásink lehetővé teszik, hogy minden megrendelőnk a számára leginkább megfelelő szolgáltatásokat vegye igénybe.