KÖLTÖZTETÉS – FUVAROZÁS – GÉPSZÁLLÍTÁS – IRATSZÁLLÍTÁS

Nemzetközi költöztetés

Nemzetközi költöztetésBár hazánk lakossága a mobilitás területén még nem jár a nyugati országok szintjén, de egy jobb munka, vagy jobb élet reményében egyre többen adják a fejüket a külföldi kiköltözésre.

Azonban a nemzetközi költöztetés lebonyolítása már koránt sem olyan egyszerű feladat, mint a belföldön való költöztetés koordinálása.

Mire kell odafigyelni egy nemzetközi költözetés alkalmával?

Természetesen a nemzetközi költöztetés első mozzanatai megegyeznek a belföldi költöztetés lebonyolításával. A bútorok, technikai berendezések és egyéb tárgyak becsomagolása ugyan olyan alapossággal és felkészüléssel történik, azonban a nyomás itt talán még nagyobb.

„Jaj, biztos, hogy mindent elpakoltunk? Ha valami kimaradt, jóval nehezebb és költségesebb lesz utánunk küldetni. „

A nemzetközi költöztetés során  információ beszerzése. Ez lehet a célország fuvarozásra vonatkozó szabályozása, a vám és az egyéb jogszabályok ismerete.

Vállalkozásunk teljes körű szolgáltatásként biztosítja a nemzetközi költöztetést, magánszemélyek és vállalkozások számára egyaránt.

Vállalunk tengeren túli költöztetést, háztól-házig szállítást, légi-, konténeres vagy raklapos, komplet vagy gyűjtő szállítást. Spedicíókkal való több éves együtt működés révén, a lehető legrövidebb időn belül ajánlatot adunk a költöztetési ajánlatkérésékre, megrendelés esetén pedig gyorsan, az ügyfél kérése alapján elvégezzük

Kollégáink kellő szakmai felkészültsége garancia a gyors és precíz nemzetközi költöztetés biztosítására. Munkatársaink a nemzetközi költöztetés lebonyolítása esetén nem csak a csomagolást és a belföldi szállítást biztosítják, hanem :

  • a szükséges útvonal engedélyek beszerzését,
  • a leginkább megfelelő útvonal  megtervezését,
  • az esetleges vám ügyintézést,
  • és természetesen a teljes ki-, berakodást

A nemzetközi költöztetés alkalmával miért van szükség a pontos útvonaltervre és az egyéb engedélyekre?

 A nemzetközi költöztetések esetében – amennyiben nem tengeren túlra történik a költöztetés – legtöbbször a Megrendelő várja a célállomáson az ingóságot, így neki is ki kell érnie mire a teherautó megérkezik. Mivel ez esetben  nagy távolságra kell szállítani, hogy ezt megtehesse, nagyon  össze kell hangolni az egész folyamatot, ehhez pedig elengedhetetlen  a precíz tervezés, előkészítés és kivitelezés.

Tehát a nemzetközi költözetés alkalmával még inkább szükséges az adott ország szabályozásának és útvonalának ismerete, hogy a költözés lebonyolítása során akadálymentesen haladhassunk végig.

Válasszon minket Ön is a nemzetközi költöztetés biztosítására, és kényelmes dőljön hátra.