KÖLTÖZTETÉS – FUVAROZÁS – GÉPSZÁLLÍTÁS – IRATSZÁLLÍTÁS

Irodaköltöztetés

IrodaköltöztetésAhogy a családok, úgy a vállalkozások életében is eljön az a pillanat, amikor az irodaköltöztetése szükségessé válik. A vállalkozások nagyságától függően egy irodaköltöztetése kisebb vagy nagyobb, de soha sem egyszerűbb feladat, mint egy átlagos költöztetés.

Míg a magánszemélyek estében könnyedén bevonhatóak a költöző személyek, addig az irodaköltöztetése alkalmával a dolgozók már kevésbé vesznek részt a szükséges munkálatok lebonyolításában. Persze nagy segítség a vállalkozások számára, ha a dolgozók is kiveszik a részüket az iroda költözetéséből, de általában ez a munkavállalók személyes eszközeinek elpakolásában ki is merül.

Cégünk az irodaköltöztetés gyors és egyszerű lebonyolításának elkötelezett híveként segíti át a vállalkozásokat ezen a nehéz időszakon.

A folyamatos munkavégzés fenntartása érdekében hétvégén is vállaljuk az irodaköltöztetést, péntek délutántól vasárnap estig elvégezzük a teljes átköltöztetést, így hétfőn reggel a Megrendelő munkatársai már az új helyen tudják kezdeni a munkájukat.

Munkatársaink csaptokba szerveződve látják el az irodaköltöztetésével járó feladatokat. Kollégáink gyors és precíz munkavégzésének köszönhetően egy vállalkozásnak sem kell azon aggodalmaskodnia, hogy az irodaköltöztetése napokig tartó munkaidő veszteséget és káoszt eredményez.

Nagy gyakorlattal rendelkező költöztető munkatársaink az irodabútorok, az iroda technikai eszközök és egyéb tárgyak csomagolás,  dobozolása, szállítása és rakodása területén a legnagyobb óvatossággal járnak el, ezzel is biztosítva a felesleges károkozások elkerülését.

Cégünk vállalja az irodaköltöztetés alkalmával:

  • a bútorok szakszerű szerelését, csomagolását
  • a technikai eszközök, irodai berendezések (IT,számítógépek, nyomtatók, stb…), egyéb tárgyak biztonságos csomagolását, dobozolását
  • iratanyagok dobozolását, címkézését, adminisztrációját
  • irattári polcrendszerek szét-, összeszerelését, új helyen a megfelelő átalakítást, rögzítést
  • fali képek, tablók le-, felszerelését
  • irodahelyiségek átrendezését, bútorok rakodását
  • ütem terv készítését, engedélyek (behalytási, megállási) beszerzését, teljes logisztika kidolgozását
  • csomagolóanyagok, dobozok, műanyag ládák biztosítását, egyedi csomagolás készítését (pl. kalloda)
  • nagyértékű gépek, berendezések egyedi biztosítását

Megrendelőink az igényeknek megfelelően kérhetik az irodaköltöztetésével járó szolgáltatásainkat. Az egyéni igények alapján kérhető a szállítás biztosítása, a csomagolás elvégzése, vagy a rakodás biztosítása, de teljes körű szolgáltatásként elérhető az irodaköltöztetésének átfogó lebonyolítása is.

Variálható szolgáltatási területünk minden egyes kis- és nagy vállalkozás számára biztosítja a gyors és kedvező árú irodaköltöztetést.